Η τέταρτη Αξία του Έθνους!

 



Η τέταρτη Αξία του Εθνους. 

Εργατική Πρωτομαγιά σήμερα και εκατομμύρια ανθρώπων ανά τον κόσμο εορτάζουν και απαιτούν το δικαίωμα σε αξιοπρεπή εργασία με αξιοπρεπείς απολαβές.
Όμως πια ανάγκη, ειδικά στον δυτικό κόσμο ωθεί τους ανθρώπους να διαδηλώνουν, να απαιτούν και ενίοτε να συγκρούονται με τις κρατικές δυνάμεις καταστολής; Θα περίμενε κάποιος, ότι ζητήματα όπως η εργασία, οι παροχές υγείας κτλ, που θεωρούνται θεμελιώδη και συνταγματικά δικαιώματα των ανθρώπων, θα ήταν ζητήματα που θα είχαν λυθεί στα προοδευτικά δημοκρατικά κράτη.

Τουναντίον, κρίνοντας ειδικά από την Πατρίδα μας, τα εργασιακά ζητήματα όχι μόνο δεν έχουν διευθετηθεί αλλά πνέουν τα λοίσθια, οδηγώντας εκατομμύρια Ελλήνων στον οικονομικό μαρασμό, στην μετανάστευση και δυστυχώς πολλές φορές στα ψυχικά νοσήματα, εξαρτήσεις και ενίοτε και στην αυτοκτονία.

Δυστυχώς για τις σύγχρονες γενεές ο εργασιακός μεσαίωνας που επεβλήθη από την Ευρωπαϊκή Ένωση των διεθνών τοκογλύφων σε συνδιασμό με την αρπακτική πολιτική των κυβερνήσεων της μεταπολίτευσης, ξεπούλησε το μέλλον το δικό μας και των παιδιών των παιδιών μας.

Όμως δεν ήταν πάντα έτσι τα εργασιακά θέματα. Τουλάχιστον για δύο περιόδους στον προηγούμενο αιώνα, υπήρξαν φιλολαϊκές και φιλεργατικές κυβερνήσεις που έδωσαν "ψωμί" στον Ελληνικό Λαό. Φυσικά αναφέρομαι στις κυβερνήσεις Ιωάννη Μεταξά και Γεωργίου Παπαδοπούλου, όπου με πλήθος νόμων και προγραμμάτων, επέβαλλαν την ευταξία, την κοινωνική και εργασιακή ειρήνη και εν τέλει ανέβασαν το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων.

Όμως η Democracy, όπως έλεγε και ο Ιωάννης Μεταξάς είναι παιδί του καπιταλισμού και ως εκ τούτου, όταν ο καπιταλισμός κερδίζει χάνει ο Λαός. Και εν προκειμένω ο Ελληνικός Λαός που ενδιαφέρει εμάς ως Εθνικούς Κοινωνιστές.

Υπάρχει όμως τρόπος να αλλάξει το παρών αντιλαϊκό σκηνικό; και φυσικά υπάρχει, έφοσον και εμείς αντιληφθούμε ότι η αξιοπρεπή εργασία με μισθούς άκρως ικανοποιητικούς, είναι εφάμιλλη και ισάξια των υπολοίπων Αξιών του Έθνους.
Για εμένα προσωπικά δεν υπάρχει Ιερό Τρίπτυχο του Έθνους αλλά Τετράπτυχο, που διαμορφώνεται ως
Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια & Εργασία.

Η Εργασία ως τέταρτη Αξία του Έθνους, είναι η αδιαπραγμάτευτη αξία που οδηγεί τους Έλληνες σε υψηλότερο βιοτικό επίπεδο. Είναι η βασική αξία όπου θα σταματήσει την ανοιχτή πληγή της μετανάστευσης των νέων  προς το εξωτερικό, είναι το αντίδοτο στην υπογεννητικότητα, είναι ο ακρογωνιαίος λίθος για την εθνική ανάκαμψη και δημιουργία.
Η εργασία και τα κοινωνικά θέματα είναι ο βασικός λόγος που ως Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε την 4Ε Εθνική Εργατοϋπαλληλική Ένωση Ελλάδας, είναι ο βασικός λόγος που θέλουμε να αγωνιστούμε.
Γιατί εάν καταφέρουμε ως Εθνικιστές να σπάσουμε το μονοπώλιο της αριστεράς στα εργατικά και κοινωνικά θέματα, τότε ο δρόμος προς την διακυβέρνηση της Πατρίδος μας θα είναι ένα βήμα πιο κοντά.

Η Εργασία είναι η τέταρτη και ισάξια Αξία για όλο το Έθνος. Ας την διεκδικήσουμε λοιπόν!

Ανδρέας Γενιάς

Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος
4Ε Εθνική Εργατοϋπαλληλική Ένωση Ελλάδας

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακοίνωση: Καμία θυσία Ελλήνων για αλλότρια συμφέροντα.

Ιδρυτική Διακήρυξη Εθνικής Φάλαγγας.

Πρώτη παρουσίαση της 4Ε στην Θεσσαλονίκη!