Ανακοίνωση στήριξης στο 1st Family Pride!

 


Ο Ιερός Λόχος, εκ φύσεως Κίνημα βαθειά συγκρουσιακό με το διεθνές κατεστημένο της νέας τάξης, δεν θα μπορούσε παρά να σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθεια με εθνικό πρόσημο.

Για εμάς η Οικογένεια αποτελεί το βασικό κύτταρο του Έθνους. Όταν νοσεί ο θεσμός της Οικογένειας νοσεί το Έθνος. Και όταν η νέα τάξη χτυπάει βάναυσα την Οικογένεια τότε ο πόλεμος είναι εναντίον όλου του Έθνους μας.  Η Οικογένεια είναι μόνο μία και αποτελείται από τον Πατέρα και την Μητέρα, από τον άνδρα και την γυναίκα. Κάθε ένας με διαφορετικούς αλλά το ίδιο σημαντικούς ρόλους.  Ο ιερός ρόλος της Μάνας είναι εκ φύσεως μοναδικός και είναι εκείνος που όχι μόνο θα φέρει νέα παιδιά στο Έθνος αλλά και που θα τα αναθρέψει δίνοντας τους τα κατάλληλα εφόδια για όλη τους την ζωή.

Οι παγκοσμιοποιητές γνωρίζοντας την δύναμη της Μάνας , φρόντισαν να δηλητηριάσουν την ψυχή της γυναίκας  με τον φεμινισμό και με αλλότριες υλιστικές συνήθειες.

Όποιος κερδίσει την Γυναίκα, θα κερδίσει και το μέλλον για αυτό χαιρετίζουμε την τόσο σημαντική προσπάθεια που κάνουν οι Ελληνίδες Μάνες!

Δυνατή Οικογένεια σημαίνει Δυνατό Έθνος



Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακοίνωση: Καμία θυσία Ελλήνων για αλλότρια συμφέροντα.

Πρώτη παρουσίαση της 4Ε στην Θεσσαλονίκη!

Ιδρυτική Διακήρυξη Εθνικής Φάλαγγας.