Λαϊκή κυριαρχία σημαίνει Εθνική κυριαρχία!

 


Όλοι έχουν λόγο στη Ελλάδα.Οι διεθνείς τοκογλύφοι, η Ευρωπαϊκή Ενωση, το Νατο, οι ΜΚΟ, οι Τούρκοι, οι Αλβανοί, οι Σκοπιανοί, οι Πακιστανοί, όλοι εκτός από τον Ελληνικό Λαό

Το μόνο "δικαίωμα" του Ελληνικού Λαού είναι να πληρώνει αιματηρές και δυσβάτακτες φορολογίες στους δυνάστες του. Να εργάζονται οι Έλληνες με μισθούς πείνας σε δύο και τρεις δουλειές, σε απάνθρωπα ωράρια. Και οι δήθεν σωτήρες του, να τον θυμούνται χωρίς ντροπή κάθε προεκλογική περίοδο. 

Όμως αυτή κοροϊδία πρέπει κάποια στιγμή να λάβει τέλος.

Δικαιώματα και φωνή στην Πατρίδα πρέπει να έχει και ο Ελληνικός Λαός, αυτός δηλαδή που συντηρεί αυτό το κράτος και όχι μόνο οι βασανιστές του. Οι παραγωγικές τάξεις των εργαζομένων, των Αγροτών, των ανθρώπων του μόχθου, οι  "μάχιμοι" δημόσιοι υπάλληλοι και λειτουργοί, η μεσαία τάξη των εμπόρων, δηλαδή το σύνολο του Ελληνικού Λαού, δεν μπορεί να καταδυναστεύεται  και να φιμώνεται από τους υπαλλήλους της διεθνής συμμορίας του κεφαλαίου.

Η Εθνική κυριαρχία είναι συνυφασμένη με την Λαϊκή κυριαρχία και είναι σε αντιδιαστολή με την κυριαρχία του πλούτου που εξυπηρετεί τα συμφέροντα των λίγων.

Τα κόμματα έχουν γίνει υπηρέτες συμφερόντων και οι ψηφοφόροι είναι απλά τα θύματα που έχουν την ψευδαίσθηση της επιλογής.

Ο Ιερός Λόχος είναι ίσως το μοναδικό Εθνικό Εργατικό και Κοινωνικό Πολιτικό Κίνημα που προτάσσει την αλλαγή τους κράτους σε Εθνικό από διεθνιστικό. Που προτείνει την πραγματική Εθνική και Λαϊκή κυριαρχία.Στήριξε το Κίνημα γιατί είναι η φωνή του Έλληνα Εργαζόμενου, του αδικημένου Αγρότη, του διωκόμενου μικρομεσαίου Εμπόρου, του ευσυνείδητου ενστόλου που θέλει να προστατέψει την Πατρίδα του.Γιατί αξίζει ο Λαός μας ένα καλύτερο γαλανολεύκο μέλλον μακριά από τα διεθνή οικονομικά τέρατα της νέας τάξης. 

Ανδρέας Γενιάς για το

Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακοίνωση: Καμία θυσία Ελλήνων για αλλότρια συμφέροντα.

Πρώτη παρουσίαση της 4Ε στην Θεσσαλονίκη!

Ιδρυτική Διακήρυξη Εθνικής Φάλαγγας.