ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ

 Νιώθουμε την ανάγκη ως Ορθόδοξοι Έλληνες πολίτες, μιας χώρας που διέπεται από τις αρχές και τις αξίες που πηγάζουν από την πίστη μας στον Τριαδικό Θεό, να μοιραστούμε μαζί σας μερικές απλές σκέψεις και τον σοβαρό προβληματισμό , την ανησυχία μας. 

Έτσι θα θέλαμε κατ αρχάς να θυμίσουμε στην φερόμενη ως δημιουργό αυτής της βλασφημίας ότι ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός ανέβηκε οικειοθελώς πάνω στο σύμβολο, που ένιωσε την ανάγκη να χλευάσει με αυτόν τον χυδαίο τρόπο,  για να σώσει μεταξύ άλλων και την δίκη της ψυχή. Ανέβηκε σε αυτό το σύμβολο της Ορθοδοξίας μας για να έχει η συγκεκριμένη κυρία προοπτική Σωτηρίας. Και αυτή η κυρία για να δείξει στον Δημιουργό και Σωτήρα της εμπράκτως την ευγνωμοσύνη της θεωρησε σκόπιμο, με αυτό το ανοσιούργημα, να προβάλει όχι μόνο την αθλιότητα του έργου της αλλά πολύ περισσότερο και το μεγάλο κενό της άδειας ψυχής της. 



Νόμισε ότι με αυτόν τον τρόπο θα βάλει και αυτή το λιθαράκι της στο τεράστιο έργο που επιτελείται στην χώρας την αποδόμηση της κοινωνίας και όλων όσων αιώνες τώρα ως έθνος και ως Ελλάδα μας κρατάνε όρθιους. Ακριβώς για να πέσουμε και να μην υπάρχει πλέον φως, να μην υπάρχει πλέον αντίσταση να τους εμποδίσει να ολοκληρώσουν το έργο τους, την απόλυτη δηλαδή καταστροφή του παρόντος και του μέλλοντος μας. 

Δεν της είπε κανεις μέχρι τώρα στη ζωή της ,της κυρίας αυτής ότι ο χρόνος που της χαρίζει  ο Κύριος μας να βρίσκεται σε αυτήν την ζωή είναι για να αξιοποιηθεί με την μετάνοια. Δεν της είπε κανεις ότι η Ορθοδοξία που αυτή νομίζει ότι προσβάλει υπάρχει και θριαμβεύει εις τους αιώνας και ότι οι πολέμιοι της χάθηκαν κακήν κακώς.

Θα μπορούσε να βρει χιλιάδες άλλους τρόπους, άλλες εικόνες, άλλες παραστάσεις για να προβάλει και να προωθήσει την δουλειά της, όχι όμως, έπρεπε να χρησιμοποιήσει τον Εσταυρωμένο Κύριο, και όπως έκρινε αναγκαίο να αλλοιώσει την εικόνα Του πάνω στον Σταυρό, για να κεντρίσει το συναίσθημα μας νομίζοντας μέσα στο μυαλό της ότι έτσι απαξιώνει και υποτιμάει αυτά που για εμάς δεν είναι πίστη αλλά είναι ζωή. 

Σε μια Ελλάδα με πολίτες εσκεμμένα ανεκπαίδευτους, μακρυά από την πίστη η χλιαρούς νιώθει ασφάλεια να κάνει ότι κάνει. 

Σε μια Ελλάδα, το λίκνο της Ορθοδοξίας, με την Εκκλησία και τους  λειτουργούς της την ιεραρχία  της υπνωτισμένους, χειραγωγημένους, απολύτως υποταγμένους στις βούλες των κυβερνώντων, και με την προστασία που της παρέχει ο Κρατικός μηχανισμός, μπορεί να κάνει ότι κάνει. 

Αν εσείς κυρία μου βρισκόσασταν σε ένα άλλο ευνομούμενο καθεστώς δεν θα τολμούσατε αυτήν την βλασφημία και αν είσασταν σε μουσουλμανική χώρα και θίγατε τα ιερά και τα όσια τους, θα ελάφρωναν άμεσα οι ώμοι σας από το βάρος του κεφαλιού σας. 


Στην σημερινή όμως Ελλάδα απολαμβάνετε την ελευθερία και την ανοχή του συστήματος να κάνετε ακόμα και αυτό που κάνατε. 

Καλούμαστε λοιπόν εμείς όχι μόνο κατ ίδιαν να αντισταθούμε αλλά και να υποστηρίξουμε όποιον οργανισμό ορθώνει το ανάστημα του και διαλέγει τον δύσκολο δρόμο της αντίστασης λίγο πριν το χείλος της καταστροφής. 

Πρέπει επίσης από προσωπικό ενδιαφέρον , ως Χριστιανοί Ορθόδοξοι, να της υπενθυμίσουμε ότι αυτή η ζωή είναι πολύ σύντομη και τελείως απατηλή και συντομότατα έρχεται η ώρα της κρίσεως και το αλίμονο. 

Μετάνοια λοιπόν γιατί ο δρόμος αυτός και για εσάς κυρία μου και για όλους όσους συνερίζονται τον κατήφορο σας δεν θα οδηγήσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα. 

Όσο έρχεται καιρό λοιπόν σταματήστε να κατεργάζεστε την καταστροφή και κοιτάξτε την ζωή σας καλύτερα. 

Σε εμάς όλους και πολύ περισσότερο στην Ορθοδοξία ζημιά δεν κάνατε γιατί και να θέλετε δεν μπορείτε κάνετε όμως τεράστια ζημιά προδίδοντας τον εαυτό σας με τον χειρότερο τρόπο. 

Προσοχή Συνέλληνες για αυτούς που ορίζουν το μέλλον μας αυτός ο δρόμος δεν έχει τελειωμό. Κάθε μέρα θα είμαστε και σε χειρότερη θέση από την χθεσινή. 

Σύνεση και ομοψυχία Έλληνες και τον καλό μας αγώνα θα τον δικαιώσει ο λοιδορούμενος από τα κτίσματα Κτίστης.


(σκέψεις Ελλήνων Ορθοδόξων Χριστιανών)


ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ ΤΟ ΈΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακοίνωση: Καμία θυσία Ελλήνων για αλλότρια συμφέροντα.

Πρώτη παρουσίαση της 4Ε στην Θεσσαλονίκη!

Ιδρυτική Διακήρυξη Εθνικής Φάλαγγας.