Ο σκοταδισμός και η προκλητικότητα της ανθυποκολτούρας των δικαιωματιστών.

 Ο σκοταδισμός και η προκλητικότητα της ανθυποκολτούρας των δικαιωματιστών.




Οι επιχορηγούμενοι ταλιμπάν του ψευτοδικαιωματισμού ξανά προκαλούν. Αυτή τη φορά χτυπώντας μέσω της “τέχνης” όπως την αντιλαμβάνονται αυτοί, κρίνοντας από τα ανοσιουργήματα που μας σερβίρουν και προσπαθούν να μας πείσουν ότι πρόκειται περί τέχνης. Ένα τέτοιο φιντάνι είναι και κάποια Ελίνα Ψύκου. Η εν λόγω “καλλιτέχνης” (λέμε τώρα), κατά πάγια τακτική των απανταχού νεοταξιτών θολο κουλτουριάρηδων που απεχθάνονται κάθε τι Χριστιανικό, πατριωτικό, οικογενειακό και Εθνικό, προσπαθεί να αναδειχθεί στο κύκλωμα των εγχώριων political correct δικαιωματιστών, μέσω μιας κατά πάσα πιθανότητας από κάπου επιδοτούμενης και κινηματογραφικής μπούρδας. 

Το “ντοκιμαντέρ” της φέρει το τίτλο <<αδέσποτα κορμιά>>, ένας τίτλος που ενδεχομένως πρέπει να είναι και ο “καθρέφτης” της. Σε αυτό καταπιάνεται με το αναφαίρετο δικαίωμα (όπως πιστεύει αυτή και οι όμοιοι της) στην άμβλωση, την ευθανασία και την εξωσωματική γονιμοποίηση και τα πολλά προβλήματα της άσκησης αυτού του “δικαιώματος” που συναντούν σε πολλές Ευρωπαϊκές και όχι μόνον χώρες. Η πρεμιέρα θα γίνει στα πλαίσια του 26ου Φεστιβάλ ντοκιμαντέρ, που λαμβάνει χώρα αυτές τις μέρες στην Θεσσαλονίκη. Είναι δε τόσο σημαντικό για τους επιβολείς της woke ατζέντας, για αυτό και στα εγκαίνια θα παρευρεθεί και η καλύτερη fan τους, η πρόεδρος της ελληνικής λοατκι δημοκρατίας κυρίας Σακελλαροπούλου.  

Όλοι αυτοί έχουν δικαίωμα να μπουρδολογούν, να ξοδεύουν τα χρήματά τους σε ότι βλακεία τους κατέβει. Δεν έχουν όμως κανένα απολύτως δικαίωμα να προσβάλλουν όπως σκοπίμος και επιμελώς κάνουν στο θρησκευτικό συναίσθημα της πλειοψηφίας των Ελλήνων και να μην επιδέχονται κανενός είδους κριτική από αυτούς που θίγονται. Η προκλητικότατη - προσβλητικότατη αφίσα του “ντοκιμαντέρ” δείχνει μία έγκυο γυναίκα σταυρωμένη σε πανομοιότυπη στάση με αυτή του Ιησού. Η γυναίκα έχει κάλυμμα στο κεφάλι ακριβώς όπως η Παναγία, είναι γυμνόστηθη, ενώ τα κάτω γεννητικά της όργανα είναι καλυμμένα όπως και του εσταυρωμένου. Οι συνειρμοί των εμπνευστών - δημιουργών της είναι προφανεστατη.

Σαφώς σκόπιμη και όχι ατυχής. Όλοι οι υπέρμαχοι της woke - δικαιωματίστικης ατζέντας που περιλαμβάνει όλες τις λοατκι φεμινιστικές, πολυπολιτισμικές, εθνομηδενιστικές, ισοπεδωτικές ατζέντες, όπως και η λεγάμενη ντικιμαντερίστρια, το μόνο που επιθυμούν είναι η καταστροφή του κανονικού και του φυσιολογικού. 

Αν η μπούρδα της έχει χρηματοδοτηθεί από ιδιωτικά κεφάλαια, κάτι για το οποίο αμφιβάλλω, καθότι οι “δικαιωματιστές” δεν δίνουν ότου του διαβόλου τους (άγγελο δεν έχουν) νερό, τότε έχουν κάθε δικαίωμα να μπουρδολογούν, δίχως όπως να προσβάλλουν τα δικαιώματα των υπολοίπων που τυγχάνουν και η συντριπτική πλειοψηφία. Επίσης θα πρέπει να δέχονται την όποια κριτική που τους ασκείται. Αν όμως η μπούρδα της καθώς και οι αηδίες των υπολοίπων ομοίων της χρηματοδοτούνται από δημόσια κρατικά κονδύλια, δηλαδή δικά μας λεφτά (που είναι το πιθανότερο) τότε δεν έχουν κανένα δικαίωμα ούτε να μπουρδολογούν, ούτε να προσβάλλουν τους υπόλοιπους. Δυστυχώς όμως και οι κρατικοί θεσμοί που τους χρηματοδοτούν έχουν καταληφθεί από ομοίους τους, δημιουργώντας κατά αυτόν τον τρόπο, ένα φαύλο κύκλο ισοπεδωτικών , ανθελληνικών, αντιχριστιανικών, αντιοικογενειακών πρακτικών. 

Είναι δε τόσο προκλητικοί και τσάμπα μάγκες όλοι αυτοί, που τις ψευτο μαγκιές τους τις κάνουν μόνο σε ελεγχόμενους - ασφαλείς χώρους και χώρες και μόνον εις βάρος των παραδοσιακών ευρωπαϊκών χριστιανικών, οικογενειακών αξιών. Δε θα τολμούσαν ποτέ να κατά κρίνουν - στηλιτεύσουν αυτούς που πραγματικά βιοπραγούν, υποτιμούν και καταπατούν τας πάσας φύσεως θεμελιώδης δικαιώματα όχι μόνο των γυναικών αλλά όλων των ανθρώπων. 

Φανταστείτε αν στην αφίσα του εν λόγω μπουρδολογήματος (ντοκιμαντέρ) αντί για προσβολή χριστιανικής πίστης, προσβαλούταν πχ το ισλάμ. Τί αντιδράσεις θα υπήρχαν; Αυτό όμως δεν συμβαίνει, διότι η λεγάμενη ούτω θα διανοήτο να το κάνει, σκεπτόμενη και τις συνέπειες αλλά και τη μη χρηματοδότηση της!!

Η παρακμή της Δύσης σε όλους τους τομείς βρίσκεται στο απόγειο της. 

Το επόμενο βήμα είναι η καταστροφή της. Όπως δείχνουν και τα εκλογικά αποτελέσματα σε όλη την Ευρώπη, οι ευρωπαίοι έχουν αντιληφθεί τη ζοφερή πραγματικότητα και πασχίζουν να την ανατρέψουν, κάτι ιδιαιτέρως δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο. 

Δυστυχώς η Ελλάδα βρίσκεται ουραγός στην αντιμετώπιση αυτής της λαίλαπας, κάτι που θα φανεί και στις επικείμενες Ευρωεκλογές. 

Μακάρι όλοι αυτοί που πρέπει και θέλουν να βάλουν μυαλό, να ομονοήσουν, διότι μόνο κατά αυτόν τον τρόπο μπορεί να αντιμετωπιστεί η νεοταξική λαίλαπα.


ΥΓ 1. Την ίδια χρονική στιγμή στην Φρανκφούρτη θα γιορταστεί επισήμως το ραμαζάνι με ισλαμικούς στολισμούς στο κέντρο της πόλης και πλειάδα άλλων “πολιτιστικών” δρώμενων και όλα αυτά πληρωμένα από τους Γερμανούς πολίτες.

Όταν η Νέα Τάξη και η Παγκοσμιοποίηση πάνε αγκαζέ με την την Ισλαμοποίηση.


ΥΓ 2. Είναι κρίμα που οι γονείς της λεγάμενης, καθώς και των ομοίων της δεν άσκησαν το αναυθαίρετο  (σύμφωνα με αυτήν) δικαίωμα στην έκτρωση…


Αλληλέγγυος Ραστάς.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακοίνωση: Καμία θυσία Ελλήνων για αλλότρια συμφέροντα.

Πρώτη παρουσίαση της 4Ε στην Θεσσαλονίκη!

Ιδρυτική Διακήρυξη Εθνικής Φάλαγγας.