Ο Άλλος Άνθρωπος απεδείχθει φρουτάνθρωπος, όχι καλός άνθρωπος για το ξεκάρφωμα δήθεν φιλάνθρωπος.




Η Ελληνική κοινωνία σοκαρισμένη παρακολουθεί για 2η φορά σε σύντομο χρονικά διάστημα, την είδηση αποκάλυψη που έσκασε σα βόμβα,(τουλάχιστον στους αφελείς) ότι ένας ακόμη υπερπροβεβλημένος, πολυβραβευμένος, αλληλέγγυος ανθρωπιστής, κοινωνικός αγωνιστής, αλλά και κατά δήλωση του αντιφασίστας (μιας και αυτός ο τίτλος ανοίγει πολλές δημόσιες πόρτες και προβολή) οικειοποιήτο για πάρτη του, πολύ μεγάλα χρηματικά ποσά που του είχαν δοθεί, για να διεκπαιρεώνει τις φιλανθρωπικές του δράσεις.

Μετά τον "Άγιο πατέρα Αντώνιο" και ο "Άλλος Άνθρωπος" και οι δύο βραβευθέντες από την πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις αγαθοεργίες του "μασαμπούκιαζε" τις δωρεές. 

Οι καταιγιδιστικές αποκαλύψεις δείχνουν ότι ο Άλλος Άνθρωπος, ήταν φρουτάνθρωπος, όχι καλός άνθρωπος και για ωφελιμιστικούς λόγους φιλάνθρωπος. Ο "συμπαθητικός" μεσόκοπος γενναιοφόρος ανθρωπάκος του λαού, όπως επιτυχώς είχε πλασαριστεί ήταν ένας πρώην αλλά και νυν, όπως αποκαλύφθηκε καλοπερασάκιας και μάλιστα με τα λεφτά των άλλων !! καθότι ο ίδιος δεν δήλωνε εισοδήματα.

Μέχρι την έμπνευση και υλοποίηση από μέρους του, της πανανθρώπινης και ανιδιοτελούς (παρακαλώ μη γελάτε) ιδέα της αλληλεγγύης και προσφοράς προς τον συνάνθρωπο, ήταν ένας πολύ large, πρώτο τραπέζι μπουζουκόβιος, ταξιδιάρης και χλιδάτος τύπος. 

Οι πάμπολες καταγγελίες, φώτος και μαρτυρίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. 

Το 2011 όταν ξαφνικά;; είδε το φως το αληθινό και το γύρισε στην φιλανθρωπία (με το αζημίωτο όπως βλέπουμε και μαθαίνουμε όλοι), το προηγούμενο  life style του, δεν ταίριαζε με το νέο προφίλ που ήθελε να επιδείξει. Οπότε τι έκανε; 

Νόμιζε ότι έκρυψε κάτω από το χαλί και αυτό όχι καλά, καθότι αποκαλύφθηκε η συνέχιση του πολυέξοδου life style του. Νέες φώτο και πληροφορίες τον δείχνουν να σκορπά χρήματα (προφανώς των δωρητών του) σε ταξιδάκια αναψυχής στο εξωτερικό, να ικανοποιεί τα πάσης φύσεως προσωπικά του έξοδα και να ξοδεύει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε τυχερά παιχνίδια - καζίνο και φρουτάκια.  

Ποιος ξέρει! μπορεί να μπερδεύτηκε και τα χρήματα των δωρητών να τα ξόδευε αντί για φρούτα σε φρουτάκια! 

Τελικά τα χούγια δεν φεύγουν ποτέ, ούτε κρύβονται, όσο μούσι και αν αφήσεις, όσο "αντιφασιστιλίκι" και αν πουλήσεις!

Να 'ναι καλά οι αφελείς και τα κορόιδα που βρήκε πουλώντας τους αλληλεγγύη, ανθρωπιά, μεταναστολαγνεία και αντιφασισμό!! 

Η πάσης φύσεως καλοπροαίρετοι, αφελείς, αδαής αλλά και οι διάφοροι celebrities οι οποίοι αναδεύοντας με το κουπί το περιεχόμενο του τσουκαλιού με τα φασόλια μπλουμ (καθότι τα καλά τρόφιμα τα πούλαγε σε πακιστανικά μαγαζιά)

μπούσταραν μέσα στα social media τα τόσα likes και την ανάδειξη των ανθρωπιστικών τους ανησυχιών, τροφοδοτούσαν με "κασέρι" και τρόφιμα τα χουβαρνταλίκια και "largilikia" του επιμελός ατημέλητου γενναιοφόρου. 

Κάθε μέρα που περνά, αυξάνονται οι καταγγελίες εις βάρος του. 



Για όσους δεν γνωρίζουν ο "υπεράνω" Αυτός ο Άνθρωπος, αφού βραβεύτηκε από την πρόεδρο της Δημοκρατίας με το ύψιστο μετάλλιο Χρυσό Σταυρό του Τάγματος του Φοίνικος, κατόπιν πήγε σε ένα από τα δωρεάν (λέμε τώρα) μαγειρέματά του, στο οποίο έκανε βαρύγδουπες δηλώσεις, ότι αυτό το μετάλλιο δεν είναι τίποτα μπροστά στο ανθρωπιστικό έργο που προσφέρει και το δώρισε στη Μάγδα Φύσσα. 



Αλήθεια, μετά το και ποινικό ξεμπρόστιασμα του "Άλλου Ανθρώπου" θα διωχθεί η πρόεδρος της Δημοκρατίας! καθώς και όλοι όσοι τον προμόταραν και βράβευσαν, αυξάνοντας γεωμετρικά κατά αυτό τον τρόπο του δωρητές του και άρα το χρήμα το οποίο χρησιμοποιούσε με έκνομο τρόπο;; Μπα, δε το νομίζω!

Μήπως να ζητήσει η πρόεδρος της Δημοκρατίας τα μετάλλια πίσω; Μπα δε νομίζω!

Αλήθεια, θα ζητήσει η πρόεδρος της Δημοκρατίας συγνώμη για τις βραβεύσεις στον μαϊμού Άγιο και τον φρουτάκια; Μπα, δε  νομίζω!

Τελικά όλοι αυτοί οι ευκαιριακοί ανθρωπιστές, πότε θα πάρουν χαμπάρι ότι οι περισσότεροι από όλους αυτούς που προβάλλουν, προμοτάρουν και αβαντάρουν για το δήθεν ανθρωπιστικό έργο τους, δεν έχουν αγνούς σκοπούς, αλλά ο νους τους είναι στη κονόμα και στα φράγκα. 

Θέλουν τους Λάθρο μετανάστες γιατί τους βλέπουν ως κέρδος, τους εκμεταλλεύονται και πάνω σε αυτούς θησαυρίζουν. Για αυτό και η αλληλεγγύη τους είναι κάλπικη!

Αν δεν υπήρχε το οικονομικό όφελος δεν θα ασχολιόντουσαν μαζί τους! 

Στον αντίποδα οι Εθνικιστές έχουν αποδείξει εμπράκτως ότι η αλληλεγγύη τους είναι πραγματική και ουσιαστική. 

Η Χρυσή Αυγή δεν ζητούσε χρήματα για τις μεγαλειώδης διανομές τροφίμων που πραγματοποιούσε. Εκπλήρωνε την υπόσχεση της, ότι θα επέστρεφε την κομματική επιχορήγηση στους Έλληνες. 

Με την σειρά του ο Ιερός Λόχος με τα πενιχρά μέσα που διαθέτει, προβαίνει σε αληθινά ανιδιοτελής πράξεις αλληλεγγύης. 

Όσοι θέλετε, βοηθήστε το πραγματικό δικαιούχο αυτής της χώρας. Αυτόν που υπηρέτησε για να την προστατέψει, που πληρώνει φόρους, ασφαλιστικές εισφορές και δυσκολεύετε να τα βγάλει πέρα και βλέπει να δίνονται τεράστια ποσά με έμμεσο ή άμεσο τρόπο, σε αυτούς που εισέβαλλαν σε αυτή. 

Γιατί τελικά η κάθε λογής Άλλοι Άνθρωποι, δεν είναι αυτό που δείχνουν, αλλά είναι κάποιοι άλλοι άνθρωποι.


Αλληλέγγυος Ραστάς

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακοίνωση: Καμία θυσία Ελλήνων για αλλότρια συμφέροντα.

Πρώτη παρουσίαση της 4Ε στην Θεσσαλονίκη!

Ιδρυτική Διακήρυξη Εθνικής Φάλαγγας.