Ανακοίνωση - απάντηση στις δηλώσεις του Κατσιβαρδά

 



Και μόνον η ιδέα αυτή καθ' εαυτήν αποτελεί ένα δείγμα της επιθυμίας καταλύσεως της δημοκρατίας. 

Διότι τουλάχιστον στην αρχαία πόλιν των Αθηνών όλοι οι "άρχοντες", οι δικαστές κι όλοι όσοι επιτελούσαν κάποιον θεσμικό ρόλο, εξελέγοντο με κλήρωσιν σε κάποιο συγκεκριμένο μικρό αριθμό (ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, αρκεί να τους χαρακτηρίζει το ήθος) από κάθε έναν από τους δέκα δήμους της πόλεως. 

Η δε, θητεία τους κρατούσε μόνο για  περιορισμένο διάστημα και το κυριώτερον δεν είχαν καμμία αμοιβή, παρά η μόνη τους "απολαβή" ήταν η συμμετοχή στο δημοτικό συσσίτιο. 

Πριν μάλιστα, να αναλάβουν τα καθήκοντά τους, γινόταν η πλήρης καταμέτρηση των περιουσιακών τους στοιχείων και με το τέλος της θητείας τους, αυτή η καταμέτρηση επαναλαμβανόταν, ώστε να επαληθευθή ότι δεν χρηματίσθηκαν. 


Αν αυτό επιθυμεί λοιπόν ο κύριος Κατσιβαρδάς, ας παραιτηθεί πρώτος αυτός αλλά κι όλοι οι βο(υ)λευτές της χρηματικής αποζημιώσεως των μερικών χιλιάδων ευρώ, ούτως ώστε να νιώσει πραγματικά την πεμπτουσία της αγωνίας για την καθημερινή επιβίωση του καθημερινού Έλληνα μέσα στο πλαίσιο της *δειμοκρατίας που αυτός και οι όμοιοί του επινόησαν.-



Για περισσότερα διαβάστε το άρθρο εδώ #hellas Ultras



*Και για όσους δεν γνωρίζουν ή δεν έτυχε να διδαχθούν στην σημερινή παρηκμασμένη εκπαίδευση, αναφέραμε τον όρο "Δειμοκρατία", κάτι που δηλώνει ότι "κρατεί ο Δείμος" (ο πρώτος γιός του αρχαίου Θεού του πολέμου, Άρεως) που αποτελούσε την προσωποποίηση του τρόμου. Συνεπώς επικρατεί "τρομοκρατία" (πάντοτε πασπαλισμένη με μπόλικη "υποκριτική" ζάχαρη). Κάτι που βιώνουμε καθημερινά μέσα από το σημερινό πολιτικό καθεστώς στην πατρίδα μας, όπου με την έλλειψη κάθε είδους αντιπολιτεύσεως, είτε από την χαρακτηρισμένη (από τα "Πετσωμένα" ΜΜΕ) "άκρα δεξιά", είτε από μία ανύπαρκτη αριστερά, έχει αναδειχθή ο κύριος Μητσοτάκης ως ο απόλυτος άρχων-δικτάτωρ, επικεφαλής ενός κύκλου οικονομικών ολιγαρχών και επιβάλλει ένα δικό του αυταρχικό καθεστώς διχάζοντας με κάθε ευκαιρία τους πολίτες της πατρίδος μας.-



Εθνική Φάλαγγα 

Για την Πατρίδα το Έθνος και την Κοινωνική Δικαιοσύνη 







Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακοίνωση: Καμία θυσία Ελλήνων για αλλότρια συμφέροντα.

Πρώτη παρουσίαση της 4Ε στην Θεσσαλονίκη!

Ιδρυτική Διακήρυξη Εθνικής Φάλαγγας.