Η κτηνώδης ισλαμική τιμωρία. Ο λιθοβολισμός! Video

 


Ο λιθοβολισμός θεωρείται σε πολλές ισλαμικές χώρες ως δίκαιη τιμωρία για τη μοιχεία. Δεκάδες άτομα λιθοβολούνται ετησίως σε ολόκληρο τον κόσμο – συχνά χωρίς να προηγηθεί δίκη. Αυτός ο βάρβαρος τρόπος θανάτωσης χρησιμοποιείται όχι μόνο από τους Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν ή από την ισλαμιστική εθνοφυλακή Al-Shabab, αλλά λέγεται ότι αποτελεί εφαρμοστέο δίκαιο σε περίπου δέκα χώρες. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, ο αριθμός των λιθοβολισμών έχει αυξηθεί τα τελευταία 20 χρόνια, παράλληλα με την ενίσχυση του φονταμενταλισμού. Για παράδειγμα, σε ορισμένα επιμέρους κράτη της Νιγηρίας καθιερώθηκε η σαρία και κατ’ επέκταση ο λιθοβολισμός.

Στις χώρες των οποίων ο νόμος βασίζεται στο ισλαμικό δίκαιο της σαρία, ο λιθοβολισμός θεωρείται η τιμωρία που πρέπει να επιβάλλεται για τη μοιχεία. Ο λιθοβολισμός αποτελεί κυρίως έναν τρόπο θανάτου για τις γυναίκες, εφόσον η μαρτυρία μιας γυναίκας ενώπιον του δικαστηρίου μετράει κατά το ήμισυ και οι βιασμοί αξιολογούνται ως «ομολογία» μοιχείας.



H γυναίκα θάβεται μέχρι τους ώμους και στη συνέχεια λιθοβολείται μέχρι θανάτου....


Η πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης εδώ και δεκαετίες είναι η ενσωμάτωση εκατομμυρίων ισλαμιστών από την Αφρική και Ασία.

Η εθνοκτόνα αυτή πολιτική για τους γηγενείς πληθυσμούς της Ευρώπης, μοιραία σημαίνει και την μεταφορά των νόμων και των παραδόσεων του ισλάμ στις κοινωνίες μας.

Ήδη ολόκληρες συνοικίες σε Ευρωπαϊκές πόλεις έχουν γκετοποιηθεί από τους εισβολείς Αφροασιάτες.

Στο απώτερο μέλλον εάν δεν επικρατήσουν εθνικές κυβερνήσεις στα ευρωπαϊκά κράτη, οι γηγενείς λευκοί λαοί, θα είναι απλά μία μειονότητα μέσα στις ίδιες τους τις Πατρίδες.


Εθνική Φάλαγγα 

Για την Πατρίδα, το Έθνος και την Κοινωνική Δικαιοσύνη


Ανδρέας Γενιάς

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακοίνωση: Καμία θυσία Ελλήνων για αλλότρια συμφέροντα.

Πρώτη παρουσίαση της 4Ε στην Θεσσαλονίκη!

Ιδρυτική Διακήρυξη Εθνικής Φάλαγγας.