Ανακύκλωση ή πραγματική πολιτική λύση;

 


Παρατηρώ ότι αυτοί που κατηγορούν τους Εθνικιστές για κοινωνικές αναταραχές και φασαρίες είναι θιασώτες της αναρχοδημοκρατίας. Η διάσπαση της κοινωνίας είναι προϊόν της "δημοκρατίας" τους.

Το καθεστώς που έχει κατσικωθεί στο σβέρκο μας, με τις τεράστιες κοινωνικές αδικίες, με την επικρατούσα ανομία και τις αντεργατικές και αντιλαϊκες νομοθεσίες, έχει δημιουργήσει ένα τεράστιο πλήγμα στην κοινωνική και εθνική συνοχή του Λαού μας.


Το σάπιο πολιτικό σύστημα δεν θέλει να επιφέρει λύσεις στα τεράστια εθνικά και κοινωνικά προβλήματα γιατί είναι αλλοτριομορφοδίαιτο.Οι εκλογές το μόνο που κάνουν είναι να ανακυκλώνουν τα κόμματα της βο(υ)λής που καμία ανατρεπτική λύση δεν έχουν να προσφέρουν.


Δίκαιες και εφαρμοστέες λύσεις υπάρχουν μόνο από τους Εθνικιστές και πρέπει να προβάλλονται. 


O Κοινωνισμός (Σοσιαλισμός) είναι εφικτός μόνο σε ένα κράτος που δεν μαστίζεται από την πολυδιάσπαση και είναι εσωτερικά ήρεμο και ενωμένο.

Η Εθνική πολιτική που δύναται να επιλύσει προβλήματα όπως υπογεννητικότητα, ανεργία, μετανάστευση νέων και παράνομη εισβολή αλλοδαπών, πρέπει να έχει ως πρώτο μέλημα της, την ευημερία του Ελληνικού Λαού.

Η Εργατική νομοθεσία πρέπει να εξυπηρετεί τα συμφέροντα του εργατουπαλληλικού δυναμικού, χωρίς να ανακόβει τους ρυθμούς της παραγωγής.

Αγρότες και κτηνοτρόφοι πρέπει να στηριχθούν ανεξάρτητα από τις αντεθνικές διαταγές της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ειδικά μέτρα πρέπει να δωθούν στις συνοριακές περιοχές, ώστε τα χωριά μας να γεμίσουν ζωή ξανά. Κάθε Αγρότης και κάθε Κτηνοτρόφος πρέπει να αντιμετωπίζεται ως σύγχρονος Ακρίτας από το κράτος. 


Η παράνομη μετανάστευση που είναι η ωρολογιακή βόμβα στα θεμέλια του Εθνους έχει μόνο μία λύση που λέγεται ΑΠΕΛΑΣΗ.


Η Ελλάδα μπορεί όχι μόνο να ξεφύγει από την εθνική της κακομοιριά και μιζέρια αλλά και να μεγαλουργήσει προσφέροντας στον Ελληνικό Λαό, ένα βιώσιμο και αξιοπρεπές μέλλον. 

Αυτό όμως δεν πρόκειται να γίνει όσο τα αστικά κόμματα παρουσιάζονται ως πατριωτικά και οι αριστεροί ως σοσιαλιστές.

Ανδρέας Γενιάς 


Εθνική Φάλαγγα 

Για την Πατρίδα, το Έθνος και την Κοινωνική Δικαιοσύνη



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακοίνωση: Καμία θυσία Ελλήνων για αλλότρια συμφέροντα.

Πρώτη παρουσίαση της 4Ε στην Θεσσαλονίκη!

Ιδρυτική Διακήρυξη Εθνικής Φάλαγγας.