Ο διεθνής έλεγχος του Εθνικιστικού Κινήματος εκ των έσω.

Το Σαββατοκύριακο 7&8 Οκτωβρίου στην Αυστρία διοργανώθηκε το 1ο Συνέδριο Ευρώπης με κύριο θέμα την Ευρωπαϊκή ενότητα.



Καλεσμένοι στο συνέδριο ήταν διάφορα ευρωπαϊκά κινήματα/κόμματα, όπως το κίνημα Σκανδιναβικής Αντίστασης, CasaPound (Ιταλία), Der Dritte Weg (Γερμανία) Nouvelle Droite (Γαλλία).

Στη σειρά ομιλιών που ακούστηκαν θα σταθώ στην ομιλία του εκπροσώπου του κινήματος Σκανδιναβικής Αντίστασης όπου εκπροσωπηθηκε από τον Fredik Vejdeland.

Ο κ. Vejdeland στην ομιλία του έκανε εκτενή αναφορά στους "Reactionary Nationalists" , που σε ελεύθερη μετάφραση εννοείται ο αντιδραστικός εθνικιστής.

Μη σας ξεγελάει το επίθετο "αντιδραστικός" γιατί στη παρούσα φάση χρησιμοποιείται με αρνητικό πρόσημο που μπορεί να μεταφραστεί και ως συντηρητικός δεξιός που αντιδρά στις ανατρεπτικές ιδέες του Εθνικισμού. 

Αυτή λοιπόν οι "αντιδραστικοί εθνικιστές" οι οποίοι επί του παρόντος, έχουν την υποστήριξη της παγκόσμιας ελίτ, έχουν συνάψει συμμαχία με τις φιλελεύθερες κυβερνήσεις (όπως τα αριστερά κόμματα), για να ελέγχουν την κοινή γνώμη και να μαντρώνουν τους γνήσιους Εθνικιστές.

Ο συνειρμός με τα ελληνικά πολιτικά δεδομένα είναι δυστυχώς αναπόφευκτος.

Θα μπορούσα να αναφέρω πλήθος προσώπων και κομμάτων τα οποία έχουν σταθεί ανάχωμα στο Εθνικιστικό Κίνημα και είναι σε εντεταλμένη υπηρεσία για να κατευθύνουν σε χαμηλά επίπεδα τη λαϊκή οργή και αντίδραση και να λειτουργούν ως αποσυμπιεστική βαλβίδα.

Με απλά λόγια το παγκόσμιο νεοφιλελεύθερο καθεστώς επιθυμεί να ελέγχει κάθε αντιδραστική φωνή είτε αυτή προέρχεται από τα άκρα αριστερά, είτε από τα άκρα δεξιά.

Αυτό που δε μπορούν να ελέγξουν όμως, είναι οι φωνές οι οποίες προέρχονται από Εθνικά Κινήματα τα οποία δεν αποζητούν βουλευτικά οφίτσια, αλλά την πλήρη σύγκρουση με το εγχώριο και το διεθνές σύστημα των τοκογλυφων.Τέτοια γνήσια εθνικιστική φωνή, που αποζητά την σύγκρουση με το εθνοκτόνο διεθνιστικό σύστημα είναι η Εθνική Φάλαγγα


Ανδρέας Γενιάς 


Εθνική Φάλαγγα 

Για την Πατρίδα, το Έθνος και την Κοινωνική Δικαιοσύνη 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακοίνωση: Καμία θυσία Ελλήνων για αλλότρια συμφέροντα.

Πρώτη παρουσίαση της 4Ε στην Θεσσαλονίκη!

Ιδρυτική Διακήρυξη Εθνικής Φάλαγγας.