Σκέψου, Δράσε σπάσε τα Δεσμά σου!


Όλοι μας γνωρίζουμε ότι το Εθνικιστικό Κίνημα στην Πατρίδα μας τα τελευταία χρόνια δεν έχει την μαζικότητα και το έρεισμα που θα έπρεπε ειδικά στους νέους.


Πολλοί θα πουν ότι φταίει η τηλεόραση, το σχολείο, το διαδίκτυο.Ελάχιστοι θα τολμήσουν μια ειλικρινή και ενδελεχώς αναζήτηση μέσα τους.Ισως γιατί και εμείς γνωρίζουμε ότι έχουμε μερίδιο ευθύνης.


Καταρχάς ως χώρος έχει κατακερματιστεί γιατί τα κόμματα και τα πρόσωπα υπερέβησαν την ίδια την ιδέα του Εθνικισμού.

Λίγο ή πολύ γίναμε περισσότερο οπαδοί παρά Εραστές της Ιδέας!


Κατά δεύτερον στα κενά που δημιουργήθηκαν από τις διώξεις, εισήλθαν άνθρωποι "πατριώτες", εθνιστές και εθνικόφρονες που ουδεμία σχέση έχουν με την δυναμική του Εθνικισμού. Από Κίνημα με ενεργές ομάδες-πυρήνες, καταντήσαμε στις περισσότερες φορές ο Εθνικισμός να... διδάσκεται σε κλειστές αίθουσες, από και προς γερασμένους ψυχικά και άτολμους μπατριωτες.


Κατά τρίτον και λόγω του κομματικού αγώνα, το μαύρο μπλουζάκι και η δυναμική παρουσία έγινε γραβάτα και καθωσπρεπισμός με δηλώσεις στο τικ τοκ.


Κύριοι και Κυρίες μου, ας διδαχτούμε μια φορά από τα λάθη μας ως Εθνικιστικό Κίνημα.

Χρειαζόμαστε ισορροπία και όχι φοβικό σύνδρομο. Η σπίθα, η δυναμική των Νέων είναι επιτακτική ανάγκη να συνδιαστεί με την πείρα όλων μας.


Στην  Εθνική Φάλαγγα έχουμε θέσει στόχους και προτεραιότητες σε εφαρμογή.

Αντικειμενικός Στόχος, κάθε πόλη κάθε χωριό και γειτονιά να έχει τον δικό της ενεργό τομέα Εθνικιστών. Με στοχευμένες δράσεις, με δυναμισμό και αποφυγή των παγιδών της νέας τάξης, θα σταθούμε όρθιοι στον δρόμο του καθήκοντος δίπλα στον Ελληνικό Λαό.


Σε αυτή την ολική Αντεπίθεση δεν περισσεύει κανένας!

Σκέψου, Δράσε σπάσε τα Δεσμά σου!


Ανδρέας Γενιάς 


Εθνική Φάλαγγα 

Για την Πατρίδα το Έθνος και την Κοινωνική Δικαιοσύνη


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακοίνωση: Καμία θυσία Ελλήνων για αλλότρια συμφέροντα.

Πρώτη παρουσίαση της 4Ε στην Θεσσαλονίκη!

Ιδρυτική Διακήρυξη Εθνικής Φάλαγγας.