Σεβασμός στους Νεκρούς!

Μετά τη ναυμαχία στις Αργινούσες (το 406 π.Χ. ο νικητής Αθηναϊκός στόλος επέστρεψε στην Αθήνα θριαμβευτής. Όμως στην Αθηναϊκή δημοκρατία υπήρξε μια τρομερή αντίδραση. Έγινε δικαστήριο κατά των Αθηναίων στρατηγών που δεν περισυνέλλεξαν τους ναυαγούς και η απόφασις ήτο η εκτέλεσίς τους. Τούτο διότι είναι ιερό καθήκον ο σεβασμός προς κάθε νεκρό.

Ερχόμαστε λοιπόν στο σήμερα όπου ο σεβασμός προς τον νεκρό έχει χρωματισθή επιλεκτικά ανάλογα με το χρώμα της κομματικής του επιλογής. 

Έτσι είμαστε μάρτυρες του φαινομένου ελλείψεως σεβασμού απέναντι στους επίσης νεκρούς Φουντούλη και Καπελώνη. 

Αυτοί άραγε δεν είχαν οικογένεια να κλάψει για την απώλειά τους; 

Απορούμε λοιπόν γιατί - εκτός της μονίμως συμπλεγματικής αριστεράς - η οποία έσπευσε να αντιμετωπίσει τους νεκρούς αυτούς λες και ήταν ζώα, για τα οποία κανείς δεν λυπήθηκε. 

Πού ήταν τα περίφημα και ευαίσθητα ΜΜΕ για να στηλιτεύσουν το γεγονός της βεβηλώσεως των μνημάτων τους, ή έστω απλά να σχολιάσουν για αυτά τα νεαρά νεκρά παιδιά; 

Δυστυχώς δεν μπορούν να τύχουν ούτε  μνημοσύνου από τις χαροκαμένες τους οικογένειες, ούτε από τους φίλους, ούτε από του Συναγωνιστές τους. 

Αυτό είναι λοιπόν το ήθος της σημερινής πολιτικά αριστερόστροφης Ελλάδας, και της κυβερνήσεώς της, η οποία μέσα από την αριστερολαγνεία της (για τα ψηφαλάκια των πρώην ΠΑΣΟΚοΣΥΡΙΖΑίων, έχει παψει να σέβεται ακόμη κι αυτό το απλό ρητό, ότι "ο νεκρός δεδικαίωται"; 

Στους αρχαίους χρόνους ακόμη και αγριώτατοι πόλεμοι σταματούσαν και κηρυσσόταν ανακωχή (ή εκεχειρία, όπως θέλετα πείτε το), ώστε να μαζέψουν τους νεκρούς τους και να τους θάψουν με τις τιμές που τους άξιζαν. Και σήμερα έχει εκλείψει κάθε ίχνος σεβασμού απέναντι σε κάθε πολιτικό αντίπαλο. 

Μιλάνε κάποιοι υποκριτικά για ειρήνη (ώστε να αποθεωθεί η Δημοκρατία) και ταυτόχρονα έχουν κηρύξει έναν αδυσσώπητο πόλεμο απέναντι σε κάθε ιδεολογικά διαφωνούντα. Ντροπή σας υποκριτές! Να "χαιρόσαστε" την Μαρξιστική σας ιδεολογία που είχε υποβιβάσει τον κάθε εργαζόμενο άνθρωπο σε απλό γρανάζι της παραγωγικής μηχανής. Η υποκριτική ξεφτίλα σας δεν περιγράφεται.-

Ως Εθνική Φάλαγγα καταδικάζουμε αφενός το κράτος για την προκλητική απαγόρευση της νομιμότατης συγκέντρωσης για την απόδοση τιμών στους δολοφονηθέντες συναγωνιστές μας και αφετέρου το παρακράτος της αριστεράς που η ηθική της βρωμάει ανθελληνισμό και απανθρωπιά.



Εθνική Φάλαγγα 

Για την Πατρίδα, το Έθνος και την Κοινωνική Δικαιοσύνη 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακοίνωση: Καμία θυσία Ελλήνων για αλλότρια συμφέροντα.

Πρώτη παρουσίαση της 4Ε στην Θεσσαλονίκη!

Ιδρυτική Διακήρυξη Εθνικής Φάλαγγας.