Τι ψηφίσατε;

 Είναι γνωστό ότι στις Εθνικές εορτές αποκαλύπτονται πολλά για το τι ρόλο έχει το κάθε κόμμα στην βουλή των Ελλήνων.



Χθες γίναμε μάρτυρες, όλοι όσοι δεν τρώμε το κουτόχορτο που μας σερβίρουν, του γεγονότος ότι κανένας από τα κόμματα δεν ανέφερε το όνομα του Ηγέτη του Έπους του 40, Ιωάννη Μεταξά!

Ίσως και αυτό να είναι ακόμα μία παγκόσμια πρωτοτυπία, αφού όλοι οι λαοί τιμούν τους ηγέτες τους εκτός από από εμάς.

Ο λόγος φυσικά είναι γνωστός και έχει να κάνει με το πολιτικό γίγνεσθαι του Εθνικού Κυβερνήτη που ήταν αντικουμμουνιστής και αντιδημοκράτης. 

Είναι δε τόση η πολιτική και ιδεολογική ένδεια που έχει κατακλύσει τα κόμματα της βουλής, που δεν τόλμησαν ούτε τα δήθεν πατριωτικά κόμματα - Σπαρτιάτες, Νίκη, Ελληνική Λύση, να ψελλίσουν το όνομα του Ιωάννη Μεταξά.


Και σαν μην έφτανε αυτό, είδαμε τον κ. Οικονομόπουλο βουλευτή της Νίκης να μας λέει ότι "αναπαυόμαστε που βλέπουμε παιδιά όλων των θρησκειών, να κρατάνε την Γαλανόλευκη...!



Συγνώμη η Νίκη δεν ήταν εκείνο το κόμμα που καπηλεύτηκε τους ψήφους των χιλιάδων Χριστιανών Ορθοδόξων; Τώρα η Νίκη δεν ενδιαφέρεται εάν τα Ελληνόπουλα γίνουν αλλόθρησκοι;Και φυσικά πόσο πιο νεοταξική δήλωση θα μπορούσε να κάνει κάποιος πολιτικός όταν δεν τον ενδιαφέρει η εθνολογική σύσταση της νεολαίας (αφού μουσουλμάνοι ως επί το πλείστον είναι τα αλλοδαπά παιδιά);

Αυτούς τους ψηφίσατε για πατριώτες;

Αλήθεια πόσο πιο έξυπνα θα μπορούσε να αποπλάνησει η Νέα Δημοκρατία τους πατριώτες;


Εθνική Φάλαγγα 

Για την Πατρίδα το Έθνος και την Κοινωνική Δικαιοσύνη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακοίνωση: Καμία θυσία Ελλήνων για αλλότρια συμφέροντα.

Πρώτη παρουσίαση της 4Ε στην Θεσσαλονίκη!

Ιδρυτική Διακήρυξη Εθνικής Φάλαγγας.