Δελτίο ΤΥΠΟΥ της Εθνικής Φάλαγγα, ακατάλληλο για κομματόσκυλα!


Δυστυχώς στην πατρίδα μας τα ΜΜΕ ασχολούνται - μετά τις πρόσφατες εκλογές δημάρχων και περιφερειαρχών - μόνο με την φοβερή διαμάχη μεταξύ του κράτους του Ισραήλ και της παλαιστινιακής οργανώσεως Χαμάς. 

Διαμάχη που για ακόμη μια φορά οδηγεί σε έναν ακόμη διχασμό των νεοελλήνων, που βομβαρδίζουν ο ένας τον άλλο (από τους καναπέδες τους) με σχόλια υπέρ του ενός ή του άλλου αντιμαχομένου. 

Μέσα σε αυτή την περιδίνηση των διεθνών εξελίξεων, έλαβε χώρα μία εκδήλωση στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, που απειλεί να πυροδοτήσει ακόμη μεγαλύτερα εθνικά προβλήματα.    

Το «Φόρουμ ανθρωπίνων δικαιωμάτων» διοργάνωσε μια ημερίδα, υπό την αιγίδα της Ενωμένης «Μακεδονικής» Διασποράς και με κύριο εκπρόσωπο τον αρχιμανδρίτη Νικόδημο Τσαρκνιά (τον γνωστό ως παπατσαρκνιά), όπου προφανώς εκτός από την δική τους υποτιθέμενη «μακεδονική μειονότητα», έθεσαν και θέμα υπάρξεως στην πατρίδα μας της «Τουρκικής μουσουλμανικής μειονότητος» στην Θράκη, όπως και «Αρωμανικής Βλαχικής μειονότητος», αλλά και θέμα «Μακεδόνων προσφυγοπαίδων». 



Ερωτούμε λοιπόν το επίσημο ελληνικό κράτος, αν πρόκειται να λάβει επιτέλους κάποια επίσημη θέση απέναντι σ’ αυτές τις Σκοπιανές προκλήσεις, διότι αυτή η εκδήλωση προφανέστατα προσβάλλει με ειδεχθή τρόπο την εθνική μας ταυτότητα και υπόσταση.      

Επίσης το ίδιο ερώτημα υποβάλλουμε σε όλα τα κόμματα της βουλής, είτε συστημικά, είτε τα φερόμενα ως πατριωτικά. 

Διότι αν αυτή η εκδήλωση δεν χαρακτηρίζεται ως ευθέως αλυτρωτική, τότε ποιον άλλο σκοπό εξυπηρετούσε; 

Επίσης από μόνη της αυτή η εκδήλωση, δεν αποτελεί πλέον ένα τέλειο επιχείρημα για την προσβολή από μέρους της πατριδος μας της κατάπτυστης «συμφωνίας των Πρεσπών»;       

Εμείς ως «Εθνική Φάλαγγα» προκαλούμε λοιπόν όλους τους πολιτικούς φορείς σε αντίδραση απέναντι σ’ αυτήν την αντεθνική δράση - στην οποία μάλιστα για ακόμη μια φορά πρωταγωνίστησε ο πασίγνωστος κύριος Παναγιώτης Δημητράς, του (άνθ)ελληνικού παρατηρητήριου του Ελσνίκη - την οποία κι εμφανέστατα καταδικάζουμε ως Έλληνες Εθνικιστές. 

Ιδού λοιπόν κύριοι και κυρίες βουλευτές και πολιτευτές πεδίων δόξης λαμπρόν! Καιρός να ξεχωρίσει η ήρα από το στάρι.-    

ΥΓ. Και ας αναφερθούμε απλά και στην χλιαρή ανακοίνωση από μέρους του επιδόξου ηγέτη όλου του πατριωτικού χώρου, κυρίου προέδρου του κόμματος «Ελληνική λύση». 

Στα τελευταία λεπτά της ραδιοφωνικής του εκπομπής σήμερα (21/10/2023) σε γνωστό σταθμό της πόλεως μας ανέφερε για το συνέδριο αυτό. 

Διότι όταν κάποιος ευελπιστεί να ηγηθεί όλου του πατριωτικού χώρου, τότε επιβάλλεται να επιδεικνύει και τα ανάλογα αντανακλαστικά.

Οι εκλογές τελείωσαν, ο μακεδονικός αγώνας συνεχίζεται.


Εθνική Φάλαγγα 

Για το Εθνος, την Πατρίδα και την Κοινωνική Δικαιοσύνη 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακοίνωση: Καμία θυσία Ελλήνων για αλλότρια συμφέροντα.

Πρώτη παρουσίαση της 4Ε στην Θεσσαλονίκη!

Ιδρυτική Διακήρυξη Εθνικής Φάλαγγας.