Η δημοκρατία σας φτώχυνε τον Λαό!



Υπάρχει μια μουτζούρα που  κάνουν τα χέρια πιο καθαρά.

Είναι η μουτζούρα της εργατιάς, του μόχθου, του μεροκάματου. Των Ελλήνων που δεν έφαγαν τα λεφτά των ασφαλιστικών ταμείων, που δεν  ανήκαν στα golden boys ούτε στους προνομιουχους.



Είναι οι άνθρωποι που με τα μνημόνια είδαν τα εισοδήματα τους να συρρικνώνονται δραματικά, που έχασαν σπίτια και ζωές εξαιτίας των ανεύθυνων και αντιεργατικών πολιτικών.

Και δυστυχώς σε αυτούς τους ανθρώπους, που πλέον κουράστηκαν να πληρώνουν χωρίς να φταίνε, έρχεται σήμερα η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας να αποτελειώσει με το νέο εργασιακό νομοσχέδιο που φαντάζει να έρχεται από τον πιο σκοτεινό μεσαίωνα της ανθρωπότητας. 

Είναι όμως και αυτό ένα ακόμα σκληρό μάθημα για τον Ελληνικό Λαό, που περίτρανα αποδεικνύει ότι κανένας νεοταξίτης τεχνοκράτης καπιταλιστής δεν δύναται να άρει το βάρος από τις πλάτες του και να το μοιράσει δίκαια στους έχοντες και κατέχοντες.

Έτσι οι πλούσιοι των πολυεθνικών γίνονται ακόμα πλουσιότεροι και η μεσαία τάξη αφανίζεται.

Η δημοκρατία σας φτώχυνε τον Λαό και αφαίρεσαι όλα τα φιλολαϊκα μέτρα των Εθνικών Κυβερνήσεων του Ι. Μεταξά και Γεωργίου Παπαδοπούλου. 

Φιλολαϊκα μέτρα που θα επανέλθουν όταν επιστρέψουν οι Εθνικιστές στην εξουσία.

Γιατί κάθε Εθνικό Κράτος στηρίζεται στα εργατικά χέρια του πρωτογενή τομέα, και στα χέρια των εργατουπαλλήλων που αποτελούν την ραχοκοκαλιά της οικονομίας.


Ανδρεας Γενιάς


Εθνική Φάλαγγα

Για την Πατρίδα, το Έθνος και την Κοινωνική Δικαιοσύνη 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακοίνωση: Καμία θυσία Ελλήνων για αλλότρια συμφέροντα.

Πρώτη παρουσίαση της 4Ε στην Θεσσαλονίκη!

Ιδρυτική Διακήρυξη Εθνικής Φάλαγγας.