Να μην συνηθίσουμε τον εμπαιγμό!


Ο ανάλγητος  υπουργός Ναυτιλίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης (αυτός που έλεγε ότι είναι αναφαίρετο δικαίωμα να καίει κάποιος την Ελληνική Σημαία) κρατάει ίσες αποστάσεις από το θύμα (τον Αντώνη που έπνιξαν) και από τους θύτες.


Κανένας σοβαρά σκεπτόμενος πολίτης δεν μπορεί να πειστεί για το ενδιαφέρον του.



Ευθύνες υπάρχουν αλλά στη Μπανανία που λέγεται Ελληνικό κράτος όλοι είναι αθώοι (εξαίρεση υπάρχει μόνο για τους Εθνικιστές).

Το αξιοσημείωτο είναι ότι το Λιμενικό ενώ είναι πανταχού παρών για κάθε αλλοδαπό εισβολέα, δυστυχώς την μοιραία νύχτα ήταν άφαντο από τον απόπλου του μοιραίου Blue Horizon



Το τραγικό συμβάν με τα μέλη του πληρώματος να απωθούν βίαια τον άτυχο Αντώνη και τελικά να τον ρίχνουν στην θάλασσα, δεν μπορεί παρά να στοιχειώνει την πλοιοκτήτρια εταιρία. Κανένας επαγγελματισμός, καμία ανθρωπιά, καμία τήρηση των κανονισμών...

Για την ιστορία ο άτυχος Αντώνης ήταν 36 ετών που αγωνιζόταν με τα όποια προβλήματα είχε να επιβιώσει κάνοντας διάφορες εργασίες.


Μέχρι να δυναμώσει το Εθνικιστικό Κίνημα στη Πατρίδα μας,  οι κυβερνήσεις θα πνίγουν τα νιάτα μας, θα τα καίνε, θα τα σκοτώνουν,  θα τα διώχνουν από την Πατρίδα μας και όλα αυτά διότι είναι ανίκανοι! 


Αντίσταση τώρα! 

Έλα μαζί μας και αγωνίσου με την  

Εθνική Φάλαγγα για να μην ζούμε σαν δούλοι μέσα στην ίδια μας την Πατρίδα!

Ακολούθησε μας στο viber


Εθνική Φάλαγγα για την Πατρίδα το Έθνος και την Κοινωνική Δικαιοσύνη!


Αλέξανδρος Ιωάννου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακοίνωση: Καμία θυσία Ελλήνων για αλλότρια συμφέροντα.

Πρώτη παρουσίαση της 4Ε στην Θεσσαλονίκη!

Ιδρυτική Διακήρυξη Εθνικής Φάλαγγας.