Η πολιτική της ανικανότητας. Έλληνα ξύπνα!

 


Δυστυχώς το μέγεθος της πολιτικής υποκρισίας έχει ξεπεράσει κάθε όριο τα τελευταία χρόνια, που οι μάσκες έχουν πέσει και τα πραγματικά προσωπεία των ανικάνων «αρίστων» έχουν αρχίσει να ξεμπροστιάζονται στα μάτια ενός λαού που αφελώς πίστευε ότι αυτοί οι άνθρωποι μπορούσαν να τον αντιπροσωπεύσουν στο ναό της δημοκρατίας, όπως θεωρούσε το κοινοβούλιο. 

Αντί αυτού, πολύ γρήγορα όλοι κι όλες τους έχουν εκτεθή ανεπανόρθωτα διότι πλέον εδειξαν στους πάντες τον πραγματικό τους εαυτό. Ότι στην πραγματικότητα ήταν μια «σπείρα» που λυμαίνεται την χώρα και ταυτόχρονα δείχνει μια απίστευτη αδιαφορία στα φλέγοντα καθημερινά προβλήματα κάθε συμπατριώτη μας. 

Το απέδειξαν με την πρωτοφανή αδιαφορία που επέδειξαν απέναντι στις φωτιές που κατέκαψαν την χώρα, καθώς συνέχισαν αμέριμνοι τα μπάνια τους σαν να μην συμβαίνει τίποτα. 

Την ίδια υποκριτική αδιαφορία επέδειξαν αμέσως μετά στην αντιμετώπιση των πλημμυρών που ακολούθησαν και τέλος το κερασάκι στην τούρτα έβαλε κι ο εν λόγω πολιτικός γόνος της - ίσως πιο παλιάς πολιτικής οικογενείας - με τις απίστευτα κυνικές δηλώσεις του που λίγο πολύ εξομοίωνε το θύμα με τους θύτες. Μόλις άρχισαν κάποιες αντιδράσεις, έσπευσε να συμμαζέψη τα ασυμμάζευτα αλλά ήταν πλέον πολύ αργά. 

Θα ήθελα να πιστεύω ότι πλέον μετά από τα καθημερινά σκαμπίλια που τρώει πλέον ο Έλληνας, επιτέλους θα ξυπνηση και θα κατάλαβε το ποιόν όλων αυτών των πολιτικών παρασίτων που με την άγνοια και την αδιαφορία του εδώ και δεκαετίες οδήγησε στην εξουσία κι αυτοί στην καταστροφή του. 

Μόνον μια αυθεντική εθνική πατριωτική διοίκηση μπορεί σιγά σιγά να οδηγήση την πατρίδα μας στην σωτηρία και τους Έλληνες στον σωστό δρόμο.

Εθνική Φάλαγγα για την Πατρίδα το Έθνος και την Κοινωνική Δικαιοσύνη!


Γιώργος Παπαφιλίππου 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακοίνωση: Καμία θυσία Ελλήνων για αλλότρια συμφέροντα.

Πρώτη παρουσίαση της 4Ε στην Θεσσαλονίκη!

Ιδρυτική Διακήρυξη Εθνικής Φάλαγγας.