Η θέση της Γυναίκας στην Εθνικιστική Κοινωνία!

 Η θέση της Γυναίκας στην Εθνικιστική Κοινωνία!


Η Αναμονή και η Ανταμοιβή

Η Αναμονή και η Ανταμοιβή



Η θέση της γυναίκας σε μια εθνικιστική κοινωνία, ίσως είναι παρεξηγημένη στις μέρες μας.

Πολλοί θεωρούν, ότι μια τέτοια κοινωνία υποτιμάει την γυναικεία ύπαρξη και την θεωρεί κατώτερη από τον άνδρα. Η πραγματικότητα βέβαια είναι διαφορετική καθώς ο σεβασμός απέναντι στον σημαντικό ρόλο της γυναίκας μέσα σε μια τέτοια κοινωνία, την καθιστά πρόσωπο άξιο. Η ιδέα που επικρατεί περί της ισότητας άνδρα-γυναίκας εν όψει της σημερινής εξισωτικής εποχής μας που την έχουν βαφτίσει «φεμινισμό», πρόκειται για μια ουτοπία. Η γυναίκα στην εθνικιστική κοινωνία είναι ισόνομη με τον άνδρα, αλλά όχι ίση. Η σχέση των δύο φύλλων είναι αμφίδρομη και έγγυται στην αλληλοσυμπλήρωση και όχι στον ανταγωνισμό. Στις μέρες μας, εν όψει της δημοκρατίας και της υποτιθέμενης απελευθέρωσης της γυναικείας φύσης, έχει αποπροσανατολιστεί από τον πραγματικό της ρόλο η γυναίκα.


Η ικανότητα, η υγεία και η καλή οικογένεια των γυναικών σε μια εθνικιστική κοινωνία είναι θετικές ενδείξεις για το ιδανικό πορτραίτο της μέλλουσας μητέρας που θα πρέπει να γεννήσει παιδιά άξια προγόνων. Οι γυναίκες που γίνονται μητέρες θα πρέπει να είναι αληθινά αξιόλογες, να εγγυώνται παιδιά άξια και ικανά να συνεχίσουν, να υπερασπιστούν και να τελειώσουν τα έργα των προγόνων τους. Και οι αληθινά αξιόλογες γυναίκες μαθαίνουν να πληρούν την υπέρτατη αποστολή που τους ανέθεσε η φύση : Άξιες μητέρες και σύζυγοι για άξιους συζύγους και καλύτερα παιδιά.


Στην εθνικιστική κοινωνία, η γυναίκα και ο άνδρας δεν είναι ίσοι, είναι διαφορετικοί έχοντας ο καθένας το δικό του ρόλο στην οικογένεια και κατ’ επέκταση στη κοινωνία.

Ερχόμαστε για να συμπληρώνουμε τις ατέλειες και τις ελλείψεις του άλλου.

Λειτουργούμε συντροφικά ως ένας για το καλό του συνόλου.

Δεν υπάρχει στη σχέση ανώτερος ή κατώτερος ή ίσος.

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με απώτερο σκοπό ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας, τη πατρίδα μας, το Έθνος μας.


Μια εθνικιστική κοινωνία θέλει γυναίκες υπερήφανες, με προσωπικότητα, περήφανες για τη μέγιστη ευλογία που τους χάρισε η φύση να γίνονται μητέρες, γυναίκες σεβόμενες τον εαυτό τους χωρίς να παρασύρονται από φτηνές ιδέες της σύγχρονης εποχής που ξεφτιλίζουν την υπόστασή τους.


Άρθρο που δημοσιεύθηκε στον

"Ο Ιερολοχίτης" Μαρτίου-Απριλίου 2019

#Ιερος_Λοχος_2012 #Εθνικη_Φαλαγγα #Εθνικισμος #Ελλας_Ή_Τεφρα



Εθνική Φάλαγγα

Για την Πατρίδα, το Έθνος και την Κοινωνική Δικαιοσύνη 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακοίνωση: Καμία θυσία Ελλήνων για αλλότρια συμφέροντα.

Πρώτη παρουσίαση της 4Ε στην Θεσσαλονίκη!

Ιδρυτική Διακήρυξη Εθνικής Φάλαγγας.