Ελλάδα 2023

 Κάποιοι δεν ταξιδεύουν με τρένα .. ούτε με τα πλοία της γραμμής ..δεν καίγονται τα σπίτια τους ούτε πλημμυρίζουν ποτε !!!! 

Δεν φυλάνε σκοπιές σε σύνορα .. δεν πετάνε πυροσβεστικά σαράβαλα.. έχουν οδηγούς και ασφάλεια!! 

Δεν περιμένουν τη σειρά τους πουθενά.. δεν ξυπνάνε χαράματα να πάνε στη δουλειά ούτε σκοτώνονται στους δρόμους για το μεροκάμματο η κυνηγώντας εγκληματίες !!! 

Κάποιοι δεν περιμένουν τη σειρά τους σε ράντζο δημοσίου νοσοκομείου.. κάποιους δεν τους νοιάζουν οι τιμές στα σούπερ μαρκετ αφού δεν πάνε καν να ψωνίσουν οι ίδιοι.. 

κάποιοι δεν στερούνται τα πάντα για να σπουδάσουν τα παιδιά τους που θα φύγουν στο τέλος σε άλλη χώρα.. τα ακριβά κολέγια τους περιμένουν.. 

κάποιοι διαπράττουν εγκλήματα κάθε είδους αλλά εχουν ασυλία !! καποιοι θεωρούν ότι γεννήθηκαν να εξουσιάζουν όπως και όλη η οικογένεια τους!!! 

Κάποιοι δεν θα κρυώσουν ποτέ το χειμώνα όσο και αν ακριβαίνουν τα καύσιμα ..κάποιοι θα σε φοβίζουν και θα σε τρομοκρατούν αν δεν υπακούσεις στις εντολές τους!!!

Αυτούς τους κάποιους κάτοικε αυτής της χώρας τους επέλεξες σαν άριστους και συνεχίζεις να το κανεις χώνοντας τα κεφάλι στην άμμο η εκφράζοντας που και που το θυμό σου στο διαδίκτυο η σε κάποια παρέα χαμηλόφωνα συνήθως γιατί μας ακούνε και μας παρακολουθούν …

Ζήσε λοιπον με τα επιδόματα που σου πετάνε σκύβοντας το κεφάλι και με την ψευδαίσθηση ότι είσαι ο κυρίαρχος λαός … αυτός ο λαός ισως τελικά να μην πρέπει να φέρει τον τίτλο τιμής … Ελληνικός !!!!!… 

Α.Γ

 


Εθνική Φάλαγγα 

Για την Πατρίδα το Έθνος και την Κοινωνική Δικαιοσύνη 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακοίνωση: Καμία θυσία Ελλήνων για αλλότρια συμφέροντα.

Πρώτη παρουσίαση της 4Ε στην Θεσσαλονίκη!

Ιδρυτική Διακήρυξη Εθνικής Φάλαγγας.