Κανένας Έλληνας μόνος του! Λευτεριά στον Φρέντι Μπελέρη! (video)

 


Τρεις μήνες συμπληρώνονται από την άδικη φυλάκιση του Χειμαριώτη εκλεγμένου δήμαρχου Διονυσίου Φρέντι Μπελέρη από το Αλβανικό καθεστώς του Έντι Ράμα.


Δυστυχώς το Ελληνικό κράτος   ουσιαστικά δεν πίεσε με κανένα τρόπο για την απελευθέρωση του ομοεθνή μας, αντίθετα η καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και η φυσική εξόντωση των Ελλήνων μέσα και έξω από την πατρίδα μας είναι μέσα στη πολιτική της ατζέντα.


Ως ελάχιστο Εθνικό χρέος μας, τη Δευτέρα 14 Αυγούστου, βρεθήκαμε στο Αλβανικό Προξενείο της Θεσσαλονίκης μετά από το κάλεσμα του συλλόγου Ιερός Λόχος 2012.


Η Εθνική Φάλαγγα ως πολιτικό κίνημα προερχόμενη από τα σπλάχνα του Ιερού Λόχου 2012 με δεκάδες δράσεις για την Βόρειο Ήπειρο, δεν θα πάψει ποτέ να αγωνίζεται για τα ιστορικά δίκαια των σκλαβωμένων Αδελφών μας.


Συγκεκριμένα η λύση στο Βορειοηπειρωτικό ζήτημα είναι μία μοναδική και διαχρονική και έχει δωθεί από τον Αρχηγό της Χειμάρας Σπύρο Σπυρομήλιο :

Όχι Αυτονομία, μόνο Ένωση!


Στο κάτωθι βίντεο ο πρόεδρος του Ιερού Λόχου 2012 και συνιδρυτής του Εθνικιστικού Κινήματος μας απευθύνει τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς εκ μέρους όλων των Φαλαγγιτών.Δείτε το βίντεο στο Vk ή στο Twitter


Είναι καθήκον όλων μας να μην αφήσουμε το Αλβανικό καθεστώς να εξαφανίσει την Εθνική Ελληνική Μειονότητα.


Κλείνουμε με λίγους στίχους από τον Εθνικιστή ποιητή μας Κωστή Παλαμά ως οδηγό στον Εθνικό Αγώνα μας:

"Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα.Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα". 


Βόρειος Ήπειρος Γη Ελληνική


Εθνική Φάλαγγα για την Πατρίδα το Έθνος και την Κοινωνική Δικαιοσύνη.


Αύγουστος 2023

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακοίνωση: Καμία θυσία Ελλήνων για αλλότρια συμφέροντα.

Πρώτη παρουσίαση της 4Ε στην Θεσσαλονίκη!

Ιδρυτική Διακήρυξη Εθνικής Φάλαγγας.