Δελτίο Τύπου : Φάκελος Αλβανική κρατική τρομοκρατία

 Δελτίο Τύπου : Φάκελος Αλβανική κρατική                                 τρομοκρατία.


Σε λίγες ημέρες - συγκεκριμένα στις 14 Αυγούστου λήγει βάσει των αλβανικών νόμων η τρίμηνη προθεσμία της ανάληψης των καθηκόντων του εκλεγμένου φυλακισθέντα δημάρχου Φρέντι Μπελέρη στην Χειμάρα.  



Σύμφωνα με την αλβανική "δικαιοσύνη" ο Φρέντι Μπελέρης παραπέμπεται σε ειδικό δικαστήριο που κάνεις δεν γνωρίζει πότε ακριβώς θα γίνει.

Στόχος των αλβανικών αρχών είναι αφενός η μη ανάληψη των καθηκόντων του εν λόγω αδίκως φυλακισθέντα και αφετέρου η συνέχιση της άνευ προηγουμένου κρατικής τρομοκρατίας προς την Ελληνική Εθνική Μειονότητα της Βορείου Ηπείρου.

Μια τρομοκρατία που ασκείται εδώ και χρόνια, με δολοφονίες (βλέπε Αριστοτέλη Γκούμα και Κωνσταντίνο Κατσίφα), παράνομες κατεδαφίσεις εκκλησιών (βλέπε Άγιο Αθανάσιο πλησίον της Χειμάρας), υφαρπάγες περιουσιών, παράνομου εποικισμού των μειονοτικών περιοχών με Αλβανούς και φυσικά οικονομικό πόλεμο σε ομογενείς μας!






Αλλά αυτά συντελούν στο να υφίσταται ο ελληνισμός της Βορείου Ηπείρου μια "βελούδινη" γενοκτονία που οδηγεί συνεχόμενα στον ξεριζωμό των Ελλήνων από τις πατρογονικές εστίες τους.


Στον αντίποδα αυτού, οι Ελληνικές κυβερνήσεις των εθνομηδενιστών αριστεροδεξιών, όλα αυτά τα χρόνια "σφυρίζουν" αδιάφορα, μπροστά στο δράμα του ελληνισμού.

Συγκεκριμένα η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας τίποτα ουσιαστικό δεν έχει πράξει στην υπόθεση του Φρέντι Μπελέρη.

Όλη η αντίδραση του υδροκέφαλου κράτους των Αθηνών, περιορίζεται σε ανακοινώσεις.

Εμείς η Εθνική Φάλαγγα, ως γνήσια φωνή του λαϊκού Εθνικισμού που έχει γεννηθεί και από τους αγώνες υπέρ της Βορείου Ηπείρου μας, απαιτούμε την άμεση και δραστική λήψη μέτρων για την υπόθεση του Φρέντι Μπελέρη.

Πιο συγκεκριμένα:

Α. να απελαθούν με συνοπτικές διαδικασίες όλοι οι Αλβανοί ποινικοί κατάδικοι και να μην τους επιτραπεί ποτέ ξανά η είσοδος στην χώρα.

Β. να μπλοκαριστούν όλα τα κονδύλια από την Ευρωπαϊκή Ένωση προς την Αλβανία

Γ. να εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι στα τελωνεία εισόδου από αστυνομία, τροχαία και σδοε.


Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του Ελληνικού κράτους να προστατέψει την Ελληνική Εθνική Μειονότητα της Βορείου Ηπείρου.

Είναι δε δεδομένο, ότι όταν οι Εθνικιστές αναλάβουν την διακυβέρνηση της χώρας, η Αλβανική εγκληματικότητα και τρομοκρατία θα είναι μια παλιά ιστορία.


ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ 

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΦΡΕΝΤΙ ΜΠΕΛΕΡΗ 


Εθνική Φάλαγγα για την Πατρίδα, το Έθνος και την Κοινωνική Δικαιοσύνη.


Αύγουστος 2023

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακοίνωση: Καμία θυσία Ελλήνων για αλλότρια συμφέροντα.

Πρώτη παρουσίαση της 4Ε στην Θεσσαλονίκη!

Ιδρυτική Διακήρυξη Εθνικής Φάλαγγας.