Δελτίο Τύπου: Καμία εμπιστοσύνη στην αντιεθνική κυβέρνηση της ΝΔ

ΕΘΝΙΚΗ ΦΑΛΑΓΓΑ 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 74 ΕΤΗ 
& ΨΗΦΟΣ ΑΠΟΔΗΜΩΝ 

  Εν μέσω βιβλικών και καταστροφικών πυρκαγιών, η κυβέρνηση της ΝΔ κάλυψε τις ευθύνες της και την ανικανότητα της με τα γνωστά παπαγαλάκια των ΜΜΕ. 
Η οικολογική καταστροφή ήταν στην κυριολεξία το προπέτασμα καπνού για να περάσει αθόρυβα δύο νομοσχέδια της, που αφορούν:
 
1ο) το συνταξιοδοτικό γνωστοποιώντας μας, από όλο το νομοσχέδιο, μόνο μία τροποποίηση της παρ. 6 του άρ. 74 του νόμου 3863/2010 αυξάνοντας το όριο ηλικίας με έμμεσο τρόπο στα 74 έτη. 
Το παρουσιάζει ως μία καλή ευκαιρία για να πάρει κάποιος σύνταξη που δεν είχε μέχρι τότε τα απαραίτητα ένσημα. 
 Με μια κατάπτυστη αντιλαϊκή διάταξη καταργεί εμμέσως το γενικό όριο συνταξιοδότησης όσων είναι στα 67 έτη και δεν έχουν θεμελιώσει συνταξιοδοτικό δικαίωμα. 
 Το ανεβάζει με αυτό τον τρόπο στα 74 έτη μέσα από τη συμμετοχή τους σε διάφορα προγράμματα απασχόλησης ανέργων. 
 
Η ΕΘΝΙΚΗ ΦΑΛΑΓΓΑ, ως γνήσια λαϊκοπατριωτική φωνή θεωρεί απαράδεκτη και απάνθρωπη αυτήν την διάταξη ειδικά όταν ο μέσος όρος στην ευρωζωνη είναι λίγο χαμηλότερος από τα 65 έτη 






Παρόλο που η κυβέρνηση το παρουσιάζει ως πρόνοια για τον εργαζόμενο, αναρωτιόμαστε, 
- γιατί ο νομοθέτης δεν προλαμβάνει την αδυναμία συμπλήρωσης των προϋποθέσεων συνταξιοδότησης, πριν την ηλικία των 74;       - μήπως μας προετοιμάζουν για νέα γενική αύξηση ορίων; 
  
Πρόταση μας είναι, η νομοθέσια θα πρέπει να υποχρεώνει τους πολίτες σε συνταξιοδότηση στα 65 έτη και σε περίπτωση αδυναμίας συμπλήρωσης των προβλεπόμενων ενσήμων, να δίνεται εθνική κατώτατη σύνταξη για μία αξιοπρεπή διαβίωση και όχι τα ψίχουλα που δίνει η πρόνοια. 
Ειδικά σε Έλληνες και Ελληνίδες πολύτεκνους γονείς να υπάρχει ακόμα πιο ευνοϊκή ρύθμιση ανεξαρτήτως ηλικίας των τέκνων. 
 Η κυβέρνηση αποδεδειγμένα προωθεί τον εργασιακό μεσαίωνα που πλήττει τις φτωχότερες κοινωνικές και λαϊκές ομάδες του Ελληνικού Λαού. Ακόμα και τροπολογίες που εκ πρώτης όψεως είναι φιλεργατικές επί της ουσίας είναι οι "κερκόπορτες" που στο μέλλον θα γίνουν οι πύλες για ακόμα μεγαλύτερες υποχωρήσεις. 
 
 Σε κάθε αντιλαϊκό νομοσχέδιο και σε κάθε βάρβαρο μέτρο, που προάγει τον εργασιακό μεσαίωνα θα μας βρίσκουν απέναντι τους, χωρίς ψιλά γράμματα και με ξεκάθαρες φίλο λαϊκές θέσεις. 


 2ο) Νομοσχέδιο για τη ψήφο των αποδήμων (αποκρύπτοντας μας το κίνδυνο της νοθείας).  
Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την ψήφο των αποδήμων και πολλά γράφτηκαν για την ορθότητα ή όχι του νομοσχεδίου. 
Όμως η ουσία κρύβεται ως συνήθως στα ψιλά γράμματα και στην αγχωτική βιασύνη της κυβέρνησης. 
 Η ψηφοφορία στις επόμενες εκλογές θα γίνεται σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη όπου υπάρχουν Έλληνες. 
Τα τσουβάλια όμως με τους φακέλους θα φθάνουν μέρες μετά για καταμέτρηση σε κάποιο υπουργείο ή και στο γραφείο του πρωθυπουργού. 
 Η διαδικασία από μόνη της είναι προβληματική, καθώς και η εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους θα γίνεται με "καλή πίστη " στην  εκάστοτε κυβέρνηση. 
   Η εκλογική διαδικασία στην Ελλάδα, που έχει αρκετές δικλείδες ασφαλείας (δικαστικός αντιπρόσωπος, κλήρωση μελών εφορευτικής επιτροπής, εκπρόσωποι κομμάτων) εμπεριέχει ήδη αμφιβολίες για νοθεία. 
- τι πιθανότητες νοθείας θα έχουμε άραγε με την ψήφο των αποδήμων; 
- πόσο αδιάβλητη θα είναι; 

 Είναι υποχρέωση των Εθνικιστών και Πατριωτών, μέσα και έξω από τη Βουλή, να εντοπίζουμε και να καταγγέλλουμε τις παγίδες της κυβέρνησης. 
 Θα πρέπει επιτέλους, στις κυβερνήσεις των μνημονίων και διεθνιστών, οι βουλευτές να διαβάζουν καλά τι ψηφίζουν. 


 Εθνική Φάλαγγα 8/2023

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακοίνωση: Καμία θυσία Ελλήνων για αλλότρια συμφέροντα.

Πρώτη παρουσίαση της 4Ε στην Θεσσαλονίκη!

Ιδρυτική Διακήρυξη Εθνικής Φάλαγγας.